Meta Studio

Intrebari Frecvente

Cati bani pot castiga la LIPS Studio ?

Castigurile in videochat difera de la model la model. Sunt foarte multi factori care influenteaza . Conteaza foarte mult nationalitatea, varsta, aspectul fizic, cat de mult timp lucrezi, vechimea pe conturi, cate conturi ai avut inainte daca ai mai activat in domeniu si daca ai incalcat regulile site-urilor in trecut, deoarece vei fi penalizata pe viata pentru acest aspect. Depinde cat de bine cunosti limba engleza, cat de serioasa esti si cat de mult te implici, ce faci pe camera, atitudinea, dispozitia si multi alti factori cum ar fi decorul, aparatura, internetul, calitatea imaginii, dar de aceste lucruri ne ocupam noi. Videochatul este un domeniu mult mai complex decat pare iar pentru a avea rezultate optime , este necesar sa devii experta in tot ceea ce presupune jobul de model de videochat. Trebuie sa faci totul cat mai profi

Echipa LIPS Studio iti sta la dispozitie si te sustine din toate punctele de vedere pentru ca tu sa fii motivata spre a-ti atinge telul financiar.

Voi lucra legal?

Bineinteles. Inca dinainte sa incepi munca vom semna un contract de colaborare prin care vom stabili toate detaliile, beneficiile si clauzele amebelor parti . Lucrand la noi nu trebuie sa-ti faci nicio grija cu privire la platitul taxelor la stat , deoarece ne ocupam noi de absolut tot ! De la platitul taxelor pana la platitul contabililor.

Care sunt calitatile de care ai nevoie ca sa reusesti in videochat ?

Increderea este o calitate esentiala, perseverenta si atitudinea sunt alte 2 mari atuuri. Dar mai importante decat acestea sunt seriozitatea si dorinta ta de a face bani.

Daca nu imi place pot pleca oricand?

Desigur ca poti renunta oricand decizi  tu, indiferent de motive. Formalitatile sunt simple si rapide. Trebuie doar sa ne anunti din timp ca sa putem pregati acele formalitati si pentru a nu ne incurca unul pe altul.

Nu am experienta in videochat, pot lucra la Meta Studio ?

Experienta este un plus, dar nu o necesitate. Daca esti serioasa si ambitioasa atunci esti perfecta pentru noi. Echipa Meta Studio te va invata tot ce trebuie sa stii si iti vom sta mereu la dispozitie pentru a te ajuta sa devii un model de videochat de succes.

Trebuie sa ma pricep la partea tehnica?

Nu este nevoie sa-ti bati capul cu asta. Echipa noastra experimentata de suport tehnic iti va sta la dispozitie mereu si te va ajuta cu orice problema tehnica va aparea, ca tu sa te poti concentra pe munca ta.

Ma pot vedea familia sau prietenii ?

La Meta Studio punem pret pe confidentialitate si discretie, de aceea vom bloca Romania si orice alta tara iti vei dori.

Cum primesc banii ?

Plata modelelor de videochat se face bilunar, dar la inceput iti putem oferi si plata la zi daca este nevoie.

De ce acte am nevoie ?

Ca sa poti face acest job, in primul rand trebuie sa ai varsta de minim 18 ani impliniti. Ai nevoie doar de un act de identitate oficial, emis de autoritatile romane sau din alta tara (Buletin sau Pasaport sau Permis de conducere sau Permis de sedere).

Nu sunt din Bucuresti, oferiti si cazare ?

Daca iti doresti sa lucrezi la Meta Studio si nu esti din Bucuresti iti putem oferi o locuinta eleganta si moderna pe durata colaborarii cu noi absolut GRATUIT . Daca vei dori sa te muti de acolo intr-o zi nu este nicio problema.

Ce trebuie sa fac pentru a veni la interviu ?

Contacteaza-ne telefonic sau intra in legatura cu noi prin chatul intern al site-ului. Apoi vom stabili impreuna o zi si o ora pentru interviu

Contact

Telefon:

[contact-form-7 id="78" title="Contact form 1"]
Scrie-ne acum !
Scrie-ne acum !
Suntem aici pentru tine ! Iti vom sta la dispozitie si-ti vom raspunde la toate intrebarile pe care le ai.
Stiai ca lucrand la noi ai venit garantat 4000 de lei lunar si multe alte bonusuri? Pentru a le obtine trebuie doar sa ne contactezi si sa stabilim un interviu.